ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgelendirmesi |
EA Kodu |
Açıklama |
|
Gıda ve Yem İşleme-C |
Gıda Üretimi |
|
Gıda ve Yem İşleme-D |
Hayvan Yemi Üretimi |
|
Yemek Hizmeti-E |
Yemek Hizmeti |
|
TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirmesi |
EA Kodu |
Açıklama |
|
01 |
Tarım,Ormancılık ve balıkçılık |
|
03 |
Gıda ürünleri, İçecekler ve tütün |
|
04 |
Tekstil ve tekstil ürünleri |
|
05 |
Deri ve deri ürünleri |
|
06 |
Ağaç ve ağaç ürünleri |
|
07 |
Kağıt hamuru, kağıt ve kağıt ürünleri |
|
08 |
Yayıncılık şirketleri |
|
09 |
Matbaacılık(basımevleri) şirketleri |
|
14 |
Kauçuk ve plastik ürünler |
|
16 |
Beton, çimento, kireç, alçı, sıva vb. |
|
17 |
Temel metaller ve işlenmiş metal ürünleri |
|
23 |
Sınıflandırılmamış diğer ürünlerin üretimi |
|
29 |
Toptan ve perakende ticaret ;Motorlu araçlar, motosiklet, kişisel eşyalar ve ev eşyalarının tamiri |
|
30 |
Hotel ve restoranlar |
|
31 |
Ulaşım, depolama ve İletişim |
|
32 |
Finansal aracılık; Arsa ve emlakçılık ; kiralama |
|
33 |
Bilgi teknolojisi |
|
34 |
Mühendislik hizmetleri |
|
35 |
Diğer hizmetler |
|
36 |
Kamu yönetimi |
|
37 |
Öğretim |
|
39 |
Diğer sosyal hizmetler |
|